Dovadi

None of us is as smart as all of us.

Ons Summer-of-Rails Project

De zomervakantie is voorbij, maar we hebben niet stilgezeten! We hebben gewerkt aan ons summer-of-rails project: beloofdisbeloofd.nl. Een toepassing van getting real hebben toegepast, dat wil zeggen de basics, minimale functionaliteit en kijken wat de wereld er van vindt.

Naar aanleiding van de komende verkiezingen willen we met deze site een collectief geweten creëren, waarmee we politici aan hun beloftes willen herinneren en houden. Tegelijkertijd willen we achterhalen wat het publiek van de gedane beloftes vindt. Elke bezoeker kan van een belofte aangeven of deze haalbaar of niet haalbaar wordt geacht.

Met BeloofdIsBeloofd kan iedereen:

Je kunt ook een belofte opvoeren van een sporter, trainer, manager, vriend, familielid of van je zelf.

Check it out en laat ons weten wat je er van vindt!